کودکان اوتیستیک

اسباب بازی‌ها یکی از بهترین روش‌های آموزش و یادگیری کودکان اوتیستیک خواهد بود. این مورد برای کودکانی که مبتلا به اختلال اوتیسم هستند باعث می‌شود تا بهتر بیاموزند.
بازی با اسباب بازی‌ها به کودکان اوتیستیک کمک می‌کند تا مهارت‌های حسی حرکتی، مهارت‌های زبانی، تعاملات اجتماعی و مهارت‌های حل مسئله آن‌ها توسعه یابد.
انواع مختلفی از اسباب بازی‌ها وجود دارد که می‌تواند به کودکان اوتیستیک کمک کند.

اسباب بازی‌های حسی برای کودکان اوتیستیک

بسیاری از اسباب بازی‌ها وجود دارند که تجربه‌های حسی را برای کودکان اوتیستیک ارائه می‌دهند.
آن‌ها باعث می‌شوند تا احساس لامسه، شنوایی و بینایی آن‌ها درگیر شود. علاوه بر این ادغام درمان‌های حسی از طریق بازی باعث می‌شود تا عملکرد روزانه کودکان بهبود یابد.

اسباب بازی‌هایی که شامل عناصر حرکتی هستند باعث می‌شود تا بینایی آن‌ها تقویت شود، آن‌ها برای تمرکز به اشیایی نگاه می‌کنند که متحرک هستند، به همین دلیل این دسته از اسباب بازی‌ها می‌تواند تا حد قابل توجهی به آن‌ها کمک کند.

انواع دیگری از اسباب بازی‌ها مانند انواع مکعب‌های آموزشی وجود دارند که به کاهش استرس و اضطراب آن‌ها منجر می‌شود. این نوع اسباب بازی‌ها زمانی لازم است که کودکان شما به چیزی نیاز دارند که آن‌ها را آرام و مشغول نگه دارد.

برخی از نوزادان مبتلا به اوتیسم در پردازش حسی در دهان خود با مشکل مواجه هستند، به همین دلیل جویدن و گاز گرفتن اسباب بازی‌های نامناسب، می‌تواند تجربه بدی برای آن‌ها فراهم کند.
استفاده از اسباب بازی‌های حسی مانند آویزهای چوبی می‌تواند حس لامسه آن دسته از کودکانی که به مشکلات حسی در دهان دچار هستند، را کاهش دهد.

اسباب بازی کودکان اوتیسم

انواع اسباب‌بازی‌ها را از فروشگاه سیسمونی در اصفهان برای کودک خود خریداری کنید.

استفاده از پازل برای کودکان اوتیستیک

بچه‌هایی که به اوتیسم مبتلا هستند از حل معما لذت می‌برند.
در حقیقت می‌توان گفت که برخی از آن‌ها برای حل معما با چالش‌هایی مواجه می‌شوند. از آنجایی که پازل‌ها سرگرم کننده هستند، می‌توانند برای آموزش فرزندان شما گزینه مناسبی محسوب شوند.

انواع مختلفی از پازل‌ها برای تمام سنین وجود دارد که می‌تواند به کودکان شما کمک کند.
از پازل حیوانات گرفته تا حروف الفبای انگلیسی و فارسی، همه و همه می‌توانند به تقویت ذهن فرزندانتان کمک کنند.

بلوک‌های حسی و دارای شیار، یکی دیگر از انواع اسباب بازی‌هایی است که می‌تواند به تقویت ذهن و حس لامسه بچه‌ها کمک کند. آن‌ها از جنس فوم ساخته شده‌اند و بسیار نرم و ایمن هستند. رنگ‌های شاد و مهیج به کار رفته در این بلوک‌ها باعث می‌شود تا تخیل و رشد حسی کودک تقویت شود.
هنگام تهیه سیسمونی کودک می‌توانید انواع پازل‌ها را برای تقویت مهارت‌های کودک خود تهیه کنید.

اسباب بازی‌ها همراه با فعالیت‌های بدنی

کودکان اوتیستیک در کنار بازی‌های ذهنی به انواع اسباب بازی‌هایی نیاز دارند که باعث می‌شود مهارت‌های حرکتی و بدنی آن‌ها با یکدیگر هماهنگ شوند و توسعه یابند.

اسباب بازی‌های کودکان همراه با محرک‌های بدنی دارای طیف وسیعی از امکاناتی هستند که از نظر اندازه و ضخامت متفاوت هستند.

اسباب بازی کودکان اوتیسم

اسباب بازی‌های تعادل یکی دیگر از ابزارهایی است که برای هماهنگی بدنی کودکان و بهبود آن موثر واقع می‌شوند.
به عبارت بهتر این اسباب بازی‌ها به فرزندان شما کمک می‌کند تا تعادل خود را حفظ کنند بر روی پاهای خود محکم و استوار باقی بمانند. این اسباب بازی‌ها برای کودکان در سنین سه تا هفت سال ایده آل خواهند بود.

توپ‌ها یکی دیگر از وسایلی هستند که کودکان اوتیستیک می‌توانند بر روی آن بنشینند و با آن حرکت کنند. این موارد نه تنها به تقویت ماهیچه‌های اصلی بچه‌ها کمک می‌کند، بلکه توانایی تعادل را در آن‌ها بهبود می‌بخشد.

اسباب بازی‌های آموزشی برای کودکان اوتیستیک

کودکان اوتیستیک در تمرکز، درک و یادگیری با چالش مواجه هستند. آن‌ها برخی از مهارت‌های لازم را دیرتر می‌آموزند. با این حال برخی از اسباب بازی‌ها وجود دارند که می‌تواند این روند را تسریع کنند.

تابلوهای آموزشی یکی از وسایلی است که می‌تواند به فرزندان شما اجازه دهد تا درگیر حل کردن مسائل آن شوند.

یکی دیگر از مواردی که کودکان اوتیستیک با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، بیان عواطفشان است.
آن‌ها در برقراری ارتباط و درک دیدگاه شخص مقابل دچار چالش هستند. بازی‌های زیادی وجود دارد که به آن‌ها کمک می‌کند تا مهارت‌های اجتماعی خود را در مدرسه و جامعه بهبود دهند.

برخی از بازی‌های مهارتی و نقش پذیری کودکان در بازی‌های مدرسه می‌تواند باعث شود تا ارتباط برقرار کردن با دیگران را راحت‌تر بپذیرند.

کارت‌ها و فلش کارت‌ها به بچه‌ها کمک می‌کند تا مواردی همچون حروف الفبای فارسی و انگلیسی، اعداد، شکل‌ها، واج‌ها و کلمات ساده را بیاموزند. آن‌ها برای مرتب سازی توسط کودکان چهار تا هشت سال مناسب خواهند بود.

اسباب بازی کودکان اوتیسم

نکاتی هنگام خرید اسباب بازی برای کودکان اوتیستیک

در زمان خرید، بهتر است بیش از حد عجول نباشید.
با ارزیابی اسباب بازی‌ها می‌توانید انواعی از آن‌ها انتخاب کنید که در کنار سودمندی برای کودکان شما، از دوام و ایمنی بالایی برخوردار هستند.
۱۰ بازی آموزشی برای کودکان وجود دارد که مهارت‌های فکری و ذهنی آن‌ها را توسعه می‌دهد، می‌توانید این بازی‌های آموزشی را برای کودک خود تهیه کنید

۱- توجه به نیاز و علاقه فرزندتان، مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند هنگام خرید اسباب بازی در آن تاثیر بگذارد. درست مانند هر چیز دیگر، کودکان شما نیاز دارند تا اسباب بازی‌های خود را دوست داشته باشند.

۲- در هنگام خرید این سوال را بپرسید که آیا فرزند من قادر خواهد بود با آن بازی کند؟ و یا اینکه بازی با آن چه قدر ساده و یا دشوار است؟

با توجه به شناختی که از کودکان خود دارید، می‌توانید به این سوال پاسخ دهید و اسباب بازی‌های مناسبی را برای آن‌ها انتخاب نمایید.

۳- قبل از خرید می‌توانید تمام ویژگی‌های مربوط به اسباب بازی مورد نظر را به صورت آنلاین مد نظر قرار دهید و درباره آن‌ها اطلاعات لازم را کسب کنید.

۴- به یاد داشته باشید که تمام اسباب بازی‌ها مناسب همه کودکان نیستند. قبل از سرمایه گذاری و خرید، بهتر است به رده سنی، علایق، توانایی‌های درک کودک و مهارت‌های او توجه کنید و در نتیجه به دنبال اسباب بازی‌هایی باشید که در این امر به شما کمک می‌کند.

در نهایت بیش از کمیت، کیفیت را مد نظر قرار دهید و نمونه‌هایی را انتخاب کنید که اطمینان خواهید داشت مدت زمان مطلوبی دوام می‌آورند.

نیازی نیست که برای تهیه سیسمونی نوزاد همواره در حال خرید اسباب بازی برای کودکان خود باشید، در بسیاری از موارد می‌توانید بعدها  و به کمک خود آن‌ها برای ساختن یک اسباب بازی اقدام کنید و خلاقیت آن‌ها را به کار بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *