وسایل سیسمونی

کودک ما همیشه کودک باقی نمی‌ماند به تدریج و روز به روز رشد خواهد کرد با هر اصولی که برای نوزاد‌تان، سیسمونی کودک را تهیه کرده باشید، حالا دیگر با وسایل سیسمونی زیاد و غیر قابل استفاده رو به رو می‌شوید که دیگر قابل استفاده و مورد نیاز شما نمی‌باشند. این سوال پیش می‌آید با این وسایل چه می‌شود کرد؟

وسایل و لوازمی‌ را که ما به آن‌ها به عنوان اضافه نگاه می‌کنیم همیشه پر خاطره و زمانی پر کاربرد بوده‌اند اولین کفشی را که نوزاد‌تان با آن اولین تجربه راه رفتن را آموخته است و یا اولین کتاب داستانی را که برای دلبند‌تان خوانده‌اید.

تا عروسک‌ها و اسباب بازی‌های کوچک و بزرگی که فرزند‌تان از آن‌ها استفاده می‌کرده و هم برای او و هم برای خود‌تان پر از خاطرات زیبا و بیاد ماندنی هستند اما با این همه حال آیا نیاز است که تمامی‌ آن وسایل را نگهداری نماییم؟

با این که بسیاری از فضای خانه و محیط را اشغال کرده‌اند اما، ما از این اتاق که با وسایل سیسمونی پر شده است کارهای دیگری انجام دهیم و فضای باز بیشتری در خانه داشته باشیم. وسایلی سیسمونی نوزاد‌تان تاریخ انقضا و مدت زمان مصرفی دارند.

احتمال دارد وسیله‌ای را خریداری کرده باشید که برای استفاده از آن از یک زمان معین باید استفاده کنید و شما متاسفانه نتوانسته‌اید از آن وسیله استفاده کنید و دیگر قابل استفاده نمی‌باشد.

دسته اول وسایل دورریختنی دارو‌ها هستند

ابتدا به داروها اشاره می‌کنیم داروهایی که تاریخ انقضا و مدت استفاده آن‌ها رو به اتمام است و بی جهت فضا را در اتاق کودک اشغال می‌کند.

و ممکن است کودک اشتباهی آن دارو را مصرف نماید دور ریختن این دارو‌ها برای اکوسیستم بسیار مضر است پس دور ریختن آن‌ها نیز راه حل مناسبی نیست.

اگر کرم‌ها و لوسیون‌هایی که برای سیسمونی خریده شده‌اند و و هنوز تاریخ انقضا دارند را می‌توانید به مراکز درمانی یا بعضی از داروخانه‌ها محول نمایید.

یا این که به بهزیستی اهدا نمایید.
احیانا ظروفی را که برای نوزاد‌‌تان تهیه نموده‌اید بعد از مدتی تکراری و کودک‌تان دیگر تمایلی برای استفاده از آن‌ها را نداشته است پس مجبورید آن‌ها را دور بریزید اما همیشه هم آخرین راه دور ریختن وسایل نیست.

سیسمونی اضافی

بلکه می‌توان آن‌ها را اهدا کرد یا آن‌ها را بازیافت کرد وسایل پلاستیکی نوزاد مانند سر شیشه که از جنس پلاستیک است را بعد از مدتی دور بریزید زیرا اگر به مدت زیاد از آن‌ها استفاده کنید عامل بسیاری از میکروب‌ها می‌شود.

پس بهتر است آن را بعد از استفاده دور بریزید در این قسمت به سراغ وسایل چوبی می‌رویم مانند بوفه اگر بوفه نوزاد شما دارای قفسه‌های متعدد است و بلااستفاده مانده و وسایلی را که قبلا برای آن تهیه کرده بودید استفاده نموده‌اید.

می‌توانید بوفه را به سمساری‌های موجود در سطح شهر ببرید و به قیمتی مناسب بفروشید و پولی هم به جیب بزنید یا حتی می‌توانید آن را به نجاری ببرید و با کمی‌ تغییر یک کمد با قفسه‌های متعدد برای شما درست کنند.

که با این کار می‌توانید از آن هم به صورت کتابخانه استفاده کنید و کتاب‌های خود را در آن جا بدهید و این که می‌توانید آن را در قسمتی از آشپزخانه قرار دهید آن هم به عنوان جایی برای شیشه‌های ادویه و یا مواد شوینده خود که آن را با دیگر وسایل خوراکی در آشپزخانه تفکیک نمایید.

لیست وسایلی که باید از اتاق نوزادمان دور ریخته شوند

لیست وسایلی که باید از اتاق نوزادمان دور ریخته شوند عبارت‌اند از: کرم‌ها و لوسیون‌هایی که تاریخ انقضا آن‌ها گذشته است.

سرویس تفلون که دیگر به آن علاقه‌ای ندارید و باید دور ریخته شود. اسباب بازی‌ها و وسایلی که کودک دیگر از آن‌ها استفاده نمی‌کند.

لباس‌ها و سرهمی‌‌هایی که دیگر ‌اندازه‌شان نیست و یا کهنه و قدیمی‌ و پاره شده‌اند.

پرده‌ای که برای اتاق نوزاد‌تان‌ ترتیب داده‌اید که احتمالا دیگر رنگ و طرح آن برای شما جذاب نخواهد بود و کودک‌تان نیز بزرگ شده است.

احتمالا از پرده‌های مات و ملایم دیگر لذت نمی‌برد و دوست دارد از شخصیت‌های کارتونی در پرده اتاق خودش استفاده شود.

سیسمونی راه حلی برای کودک است برای این که نیاز به یک هم بازی دارد. می‌تواند نقش هم بازی را نیز تا مدتی اجرا کند، آن‌ها را دور نریزید.

راه حل هایی برای وسایلی که از سیسمونی به جا مانده است

راه حل اول، شاید سال‌ها از خرید سیسمونی نوزاد گذشته باشد و به این فکر کرده باشید که وسایل تکراری شده‌اند.

به فکر خریدن مجدد سیسمونی بیفتید. که باعث خرج و هزینه بیشتر شما می‌شود راه حل دوم، دیگر ایجاد تغییر در همان خرید‌هایی است که از قبل انجام داده‌اید راه حل سوم، وسایلی از سیسمونی که به آن‌ها نیازی نداریم و به آن‌ها وسایل اضافه می‌گوییم.

می‌توانیم آن‌ها را به خانواده دیگری که فکر و دغدغه آن‌ها خریدن وسایل سیسمونی است بدهیم حتی در میان اقوام و آشنایان کسانی هستند که احتیاج به این وسایل داشته باشند پس زیبا‌تر آن است که خود‌تان این موضوع را به آن‌ها پیشنهاد دهید.

راه حل چهارم، می‌توانید به کمک دوستان یا افراد نزدیک در خانواده یک تعاونی و یا یک خیریه را‌ ترتیب بدهید و لوازم و وسایل کودک‌تان را بدون استفاده مالی برای خود اشتراک گذاری کنید.

سیسمونی اضافی

با این کار که انجام می‌دهید مشکل بسیاری از خانواده‌ها که در خریدن وسایل نوزاد و سیسمونی دچار مشکل هستند را رفع می‌کنید.

راه حل پنجم، یک سری از مغازه‌ها در سطح شهر هستند که وسایل دست دوم را خریداری می‌کنند شما می‌توانید وسایل را که به آن‌ها احتیاجی ندارید، به یکی از این مغازه‌ها در سطح شهر ببرید.

حتی می‌توانید آن‌ها در داخل سایت‌های مربوط به فروش وسایل و لوازم دست دوم هستند قرار دهید تا بدون قرار دادن واسطه بتوانید وسایل‌تان را به فروش برسانید.

راه حل ششم، اگر می‌دانید لوازم کودک‌تان خریداران خوبی دارد حراج خانگی راه بیاندازید.

راه حل هفتم، ماشین‌های خرید وسایل دست دوم نیز می‌توانند این کار را برای شما راحت‌تر کنند که حداقل هفته‌ای یک بار از محله شما عبور خواهند کرد.

می‌توانید وسایل را به آن‌ها پیشنهاد دهید و در مقابل دریافت مبلغی ناچیز وسیله دور ریختنی را به پول تبدیل کنید همیشه وسایل اضافی و بلااستفاده را چه در درون اتاق کودک و چه در سایر قسمت‌های خانه نگهداری نکنید.

تا با اتلاف وقت زیاد برای مرتب کردن اتاق کودک روبه رو نشوید زمان‌های ثابتی را در طول سال برای این کار در نظر بگیرید تا با حجم و فشردگی کار رو به رو نشوید.

با تکرار این کار همیشه فضای مناسب و خوبی را در خانه ایجاد خواهید کرد و علاوه بر این کار معرف شما در تمیزی و سلیقه خوب در چیدمان اتاق کودک‌تان است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *