لباس‌های نوزاد

برای شستن لباس‌های نوزاد بهتر است از شوینده‌هایی بدون رنگ و بو استفاده کنید و به هیچ عنوان لباس‌های نوزاد را همراه با لباس‌های خودتان داخل ماشین لباس‌شویی نیندازید. نکات کلیدی درباره شستشوی لباس نوزادان وجود دارد که لازم است والدین از آن مطلع باشند.

اولین شستشوی لباس نوزاد

هنگامی که لباسی را برای سیسمونی نوزاد خریداری می‌کنید، قبل از استفاده کردن برای نوزاد خود بهتر است شسته شوند. چون شما‌ نمی‌دانید که لباس‌‌ها قبل از‌ این که توسط شما خریداری شوند کجا بودند و با چه چیزهایی در ارتباط بودند.
در واقع تولید کنندگان پوشاک که مانع از چروک افتادن و رشد کپک روی آن‌‌ها می‌شوند.
بعضی از کارشناسان توصیه می‌کنند که لباس‌های نوزاد و کودک را دو بار آب‌کشی کنید.‌
این امر موجب می‌گردد که مواد شیمیایی توسط مواد شوینده و رنگ‌‌ها از لباس‌‌ها کاملاً پاک شود و از آلرژی‌‌ها و حساسیت‌های پوستی کودک پیشگیری کند.

استفاده از مواد شوینده مناسب برای لباس نوزاد

برای شستشوی لباس‌های نوزاد ترجیحاً از مواد شوینده استاندارد، بی‌بوو بدون هر ماده سفیدکننده یا براق کننده‌ای استفاده نمایید.
از نرم کننده‌‌ها و مواد ضد الکتریسیته پرهیز کنید. چون می‌تواند باعث تحریک پوست حساس نوزاد شما شوند. برای شستشوی کهنه و لباس‌های نوزاد و کودک‌تان به صورت جداگانه با پودرهای صابون مخصوص بشویید.

هنگام خرید مواد شوینده برای شستشوی لباس، بهتر است از پودرهای لباس بدون بو و رنگ و عطر استفاده کنید.
زیرا‌ این عوامل باعث به وجود آمدن آلرژی در نوزادتان می‌گردد در صورتی که مجبور به استفاده از آن هستید بهتر است آب‌کشی لباس‌‌ها را دوبار کنید.

شستشوی لباس نوزاد

در صورتی که نوزادتان دچار اگزما است و علائمی مانند تکه‌های قرمز، پوسته پوسته و خشک، به خصوص در صورت، آرنج یا زانو‌‌ها لازم است به پزشک مراجعه کنید.
چون کودکانی که دارای اگزما هستند. می‌توانند به مواد موجود در شوینده‌‌ها و صابون‌‌ها حساسیت بیشتری داشته باشند و دچار ناراحتی‌هایی شوند.

نکات قابل توجه برای شستشوی لباس‌های نوزاد

پیش از شستشوی لباس‌های نوزاد بهتر است یک سری از نکات را رعایت کنید که در زیر به شرح  آن می‌پردازیم:

  1. بهتر است لباس‌های نوزادتان را بلافاصله بعد از کثیف شدن بشویید.
  2. برای از بین بردن لکه‌های لباس نوزاد مناسب‌ترین شیوه شستشو با آب گرم است.
  3. بعضی از لکه‌‌ها هستند که با خیساندن طولانی مدت در آب باعث ثابت ماندن لکه بر روی لباس می‌شود و دیگر از بین‌ نمی‌رود.
  4. پیش از قرار دادن لباس در ماشین  لباس‌شوییباید دستور شستن آن بر روی برچسب توجه کنید.
  5. میزان دمای مطلوبی برای شستن هر لباسی را از روی برچسب آن؛ در صورتی که همراه لباس است در نظر بگیرید.
  6. پیش از خرید یا استفاده از مواد شوینده، روش مصرف بر روی محصولات را مطالعه کنید.
  7. از مواد شیمیایی مانند وایتکس یا سفیدکننده‌‌ها برای شستن لباس نوزاد اجتناب کنید.
  8. برای شستشوی لباس‌های نوزاد به هیچ عنوان از نرم کننده استفاده نکنید.
  9. اگر لباس‌‌ها را با دست می‌شویید، آن‌‌ها را خوب آب‌کشی کنید.
  10. لباس‌های نوزادتان را مقابل هوا و زیر آفتاب خشک کنید.
  11. از خشک کردن لباس‌‌ها در حمام جداً بپرهیزید.

شیوه درست شستشوی لباس‌های نوزاد

هنگامی که لباس نوزادتان کثیف شده است و قصد دارید آن را بشویید با رعایت کردن نکاتی که در فوق به‌ این موضوع اشاره گردید.

در مرحله نخست باید لباس نوزاد را با آب سرد بشویید. خوب است لباس را به مدت چند دقیقه در تشتی از آب بخیسانید،‌این امر زمانی که تعداد لباس‌‌ها کم باشد تقریبا ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.

شستشوی لباس نوزاد

با استفاده از‌این شیوه لکه‌های شیری که بر روی لباس کودک شما‌ ایجاد شده است کاملا از بین خواهد رفت. چنانچه آثاری از لکه هنوز بر روی لباس نوزاد مشاهده می‌شود می‌توانید با استفاده از فرچه‌های نرم که به نام فرچه شستشوی لباس نوزاد در بازار ارائه می‌شود استفاده کنید.

برای‌ این منظور بهتر است از صابون ملایم برای شستشوی لباس نوزاد استفاده کنید هنگام آب‌کشی پس از شستن لباس نوزاد توجه کنید و چند بار آب‌کشی کنید تا اطمینان پیدا کنید که مواد شوینده از لباس شما به طور کامل پاک شده است.
در صورتی که لباس نوزاد شما رنگی است ممکن است رنگ‌دهی لباس وجود داشته باشد.
به همین منظور مجدداً لباس را بشویید. زمان مناسبی برای خشک کردن لباس اختصاص دهید.

نحوه شستشوی لباس‌های نخی نوزادان

اگر برای سیسمونی کودک خود لباس‌های نخی خریداری کردید، بهترین روش برای شستشوی لباس‌‌های نخی با ماشین لباس‌شویی است برای شستشوی با دست از صابون‌های قالبی استفاده کنید و بعد از آب‌کشی کنید.
در صورتی که از مایع سفید کننده استفاده می‌کنید لباس‌‌ها را مدت زمان بیشتری آب‌کشی کنید. سعی کنید از مواد شوینده قدرتمندی که موجب التهاب پوستی می‌گردد پرهیز کنید.

شستشوی لباس‌های پشمی

برای شستشوی لباس‌های پشمی می‌توانید از ماشین  لباس‌شویی با سرعت کم و میزان حرارت کم استفاده کنید.
اما بعضی از مادران برای‌ این که  اطمینان پیدا کنند که الیاف پشم از بین‌ نمی‌رود برای‌ این منظور لباس‌های پشمی را با آب ولرم می‌شویند و برای آب‌کشی کردن از دست استفاده می‌کنند.
بهتر است لباس‌‌ها را دو تا سه مرتبه با آب ولرم آب‌کشی کنید، سپس آن‌‌ها را در حوله بپیچید و بعد از رفتن آب اضافی آن، لباس‌‌ها را روی سطحی صاف پهن کنید تا خشک شود. سپس به وسیله اتوی بخار اتو بکشید.

شستشوی لباس نوزاد

نحوه شستشوی کهنه‌های پارچه‌ای

برای شستشوی کهنه‌های پارچه‌ای به هیچ عنوان نباید از مواد شوینده معطر یا رنگی استفاده کنید.
کهنه‌‌ها را حتماً با آب داغ بشویید و جدا از سایر لباس‌های کودک شستشو دهید و از نرم کننده‌های لباس بپرهیزید. چون موجب تحریک پوست و‌ایجاد حساسیت در شما می‌شود.

آشنایی با لباس‌های بدون حساسیت نوزاد

با ظهور لباس‌های بدون حساسیت نوزاد در فروشگاه سیسمونی در اصفهان و سایر شهرها تمامی نگرانی‌های مادران در خصوص مشکلات و ناراحتی‌هایی که موجب می‌شود که نوزاد شما دچار مشکل شود.
ترکیبات به کار رفته شدن در‌این نوع لباس‌‌ها به صورتی است که با بدن لطیف نوزاد شما سازگار بوده و در حین شستشو هیچ گونه مواد شوینده‌ای را به خود جذب‌ نمی‌کند.

حتی شما می‌توانید برای شستشوی لباس‌های نوزاد بدون حساسیت را در ماشین  لباس‌شویی بیندازید و نگران وجود آلودگی در‌ این لباس‌‌ها نباشید.
این مدل از لباس‌های بدون حساسیت‌زا برای کودکانی که پوست خیلی حساسی دارند مناسب است. همچنین‌ این مدل لباس‌‌ها برای مادران شاغل نیز توصیه می‌شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *